Autoruitreparatie

Heb je een vlek op je autoruit of een sterretje in je raam? Als je autoruit kort geleden kapot is gegaan, dan doe je er goed aan om het zo snel mogelijk te laten repareren. Omdat de scheurtjes snel kunnen uitbreiden, is het belangrijk om snel te handelen.

De ruiten zijn  een essentieel onderdeel voor de veiligheid. De autoruit draagt bijvoorbeeld ook bij aan de stevigheid van je auto. Wacht daarom niet te lang bij een sterretje of een scheurtje in de voorruit en schakel direct een specialist in om de autoruit te repareren.

Voor het repareren van autoruiten zijn vaak een specialist en ook speciale materialen nodig. Wij hebben de juiste mensen en apparatuur in huis, waardoor we vrijwel alle modellen autoruiten kunnen repareren. Autoruitreparatie is zo gedaan als je het door een specialist laat doen!

Als je in de regio Groningen woont, dan kun je direct bij Van Kalker terecht voor reparatie. Voor je het weet, zit je weer met een veilig gevoel op de weg!

Hoe werkt autoruitreparatie?

Het repareren van autoruiten is vakwerk. Vroeger gebruikten we normaal glas voor autoruiten, maar dat was niet erg veilig. Tegenwoordig gebruiken we twee kunststof glazen met een laag ertussen. Een sterretje zit vaak ook alleen  in de buitenste laag van de autoruit.

De eerste stap bij het repareren van een sterretje, is het vacuüm zuigen van het vuil. Vervolgens plaatsen we een soort klok bovenop het sterretje. Via deze klok brengen we een nieuwe kunststofhars aan op het sterretje. Deze doorzichtige hars hecht zich snel aan de autoruit, waardoor de reparatie bijna klaar is. Om het proces te versnellen, maken we de hars hard met een UV-lamp, waardoor het proces binnen no time klaar is!

Verzekerd voor autoruitreparatie?

Bij een reparatie kijk je natuurlijk eerst of je wel verzekerd bent. In de meeste gevallen ben je prima verzekerd tegen kleine schades.  De autoruitreparatie valt meestal onder de verzekering, waardoor het niets extra kost!

Hét adres voor autoruitreparatie in Groningen

Als je op autoruitreparatie  Groningen zoekt,  kom je al snel bij de website van Vankalker.net uit. Als ervaren autoschadeherstel bedrijf hebben wij  al vele tientallen jaren ervaring opgebouwd met het repareren van autoruiten. Als je in de omgeving van Groningen woont, dan kun je meestal direct terecht. Neem gerust even contact op, of kom langs, voor je het weet is de autoruitreparatie klaar! Wij zijn gevestigd in Paterswolde, circa tien kilometer onder de stad Groningen!

Ook voor het vervangen van autoruiten!

Soms is een ruit zo beschadigd, dat herstel niet meer mogelijk is. Dan is het compleet vervangen van de ruit de meest voordelige oplossing.

Wij hebben autoruiten van de hoogste kwaliteit en alle gangbare modellen zijn op voorraad. Hierdoor kunnen we je direct  helpen. Na het vervangen ziet de auto er bovendien weer een stuk nieuwer uit!

Andere schade aan de auto?

Ook voor andere schade kun je altijd bij Van Kalker terecht. Heb je een deuk of een vlek die je wilt wegwerken? Voor alle autoschadeherstel werkzaamheden kun je bij ons terecht. Voordelen zijn de persoonlijke service, de scherpe tarieven en de jarenlange ervaring. Onze  vakmensen gaan direct aan de slag, zodat je zo snel mogelijk weer de weg op kunt met een veilige auto!