autoruitreparatie Van Kalker

Autoruitreparatie: een sterretje

Snel en vakkundig geregeld in Paterswolde

Als je een sterretje in je voorruit hebt, dan kun je die het beste zo snel mogelijk laten repareren. Een sterretje kan namelijk snel groter worden. Een ster groter dan 2,6 cm betekent vaak een nieuwe voorruit. Zo’n autoruitreparatie wil je toch niet?

 

Autoruitreparatie en veiligheid

Autoruiten zijn een belangrijk onderdeel van je veiligheid. Als deze beschadigd raken, door bijvoorbeeld opspattende steentjes, dan kan er een sterretje ontstaan. Die kan zoals gezegd snel groter worden door temperatuursverschillen en vocht. Vervolgens kan dit weer leiden tot minder zicht en instabiliteit van de kooiconstructie. Daarom kun je het beginnende sterretje het beste zo snel mogelijk laten repareren. Door een specialist met de juiste apparatuur en met goede materialen.

Bij ons zit je wat dat betreft goed, want al onze medewerkers gebruiken moderne apparatuur en ontvangen regelmatig bijscholing.  Hun kennis is dus up-to-date. Daar komt nog bij dat wij bijna alle modellen uitstekend kunnen repareren! Dus ook voor het vervangen van een complete autoruit, kun je goed bij ons terecht. En bij ons geldt altijd FOCWA-garantie.

 

Meestal verzekerd voor autoruitreparatie

Autoruitreparatie valt meestal onder de verzekering,  maar check dit voor de zekerheid wel bij je verzekeraar. Voorkom problemen tijdens het autorijden en laat ruitschade zo snel mogelijk repareren.

 

Hoe werkt ruitreparatie van een sterretje?

Een voorruit bestaat uit gelaagd glas met een laag folie ertussen. Het sterretje zit vaak alleen  in de buitenste laag van de autoruit. De eerste stap bij het repareren van een sterretje, is het vacuüm zuigen van het vuil. Vervolgens plaatsen we een soort klok bovenop het sterretje. Via deze klok brengen we nieuwe kunststofhars aan op het sterretje. Deze doorzichtige hars hecht zich snel aan de autoruit.  Bovendien maken we de hars hard met een UV-lamp, waardoor de reparatie binnen no time klaar is!

 

Hét adres voor autoruitreparatie in Groningen

Als autoschadeherstelbedrijf hebben wij vele tientallen jaren ervaring met het repareren van autoruiten. En als je in de omgeving van Groningen woont, dan kun je meestal direct terecht. Neem dus gerust even contact op voor een vrijblijvende offerte of kom langs.

autoruitreparatie in Paterswolde
autoruitreparatie: sterretje
apparatuur reparatie sterretje