Bedrijfsprofiel

Van Kalker Autoschadeherstel B.V. is al meer dan 32 jaar gevestigd in Paterswolde en is in wijde omgeving een begrip geworden op het herstellen van carrosserieschades aan auto’s, motoren en lichte bedrijfswagens.


Van Kalker AutoschadeherstelSinds 1985 Van Kalker Autoschadeherstel B.V.

Eigenaar Simon Van Kalker heeft zijn gespecialiseerde kennis van het autoschadevak eerst opgedaan als werknemer bij een aantal gerenommeerde herstelbedrijven.
Nadat hij de erkende vakopleiding op autoschadeherstel had behaald heeft hij samen met zijn vrouw Tineke en enkele medewerkers in 1985 het zelfstandig familiebedrijf Van Kalker Autoschadeherstel opgericht.

Moderne technieken, oude kernwaarden

Sindsdien is er veel veranderd bij ons bedrijf. Het team van vakmensen is uitgebreid naar zeven medewerkers, allen met specifieke kwalificaties. De werkplaats en spuiterij zijn ingericht op hedendaagse eisen en zijn hoogwaardig en modern geoutilleerd. 

Schadeopnames worden digitaal en geautomatiseerd vastgelegd. Echter onze oude kernwaarden zijn blijven staan.
Het werk in ons bedrijf bleef maatwerk-uit-mensenhanden. Geen enkele schade is dezelfde en dat vergt van ons personeel actuele kennis van en inzicht op de materie. Zorgvuldigheid en teamwork staan bij ons hoog in het vaandel.

Stilstand is achteruitgang

Elke fabrikant stelt zijn specifieke eisen aan het herstel van een auto: aan de reconstructie, plaatwerkbehandeling en spuitwerk. Dit betekent dat de medewerkers kennis hebben van vele vaktechnische specificaties, inzicht hebben in werkprocessen en ervaring en kennis over materiaal en materieel met elkaar delen. De veranderende ontwikkelingen in de autobranche op techniek en gebruik van vereist continue bijscholing van onze medewerkers.