FOCWA Erkend

focwa erkendSchadeherstelbedrijf Van Kalker B.V. is FOCWA Erkend

Schade aan uw auto of motor is al vervelend genoeg. Herstel van schade moet dan ook snel en zorgvuldig verlopen. Schadeherstelbedrijf Van Kalker B.V., een erkend schadeherstelbedrijf is daar meester in.

Schadeherstel bij ons betekent:

Het gebruik van originele onderdelen.

Uw garantiebepalingen worden niet aangetast.

Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade een garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar Focwa garantie op reparatie en op de nieuwe onderdelen geldt de fabrieksgarantie.

De veiligheid van uw voertuig blijft gehandhaafd

Alle veiligheidsvoorzieningen in uw voertuig zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Na reparatie voldoet uw voertuig de volle 100% aan deze strenge veigheids- en fabrieksspecificatie.

Vervangend vervoer

Wij bieden u altijd vervangend vervoer aan, onze leenauto’s zijn schoon en schadevrij.

Complete financiële afwikkeling

Wij onderhouden de nodige contacten met instanties als sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsmaatschappijen. De complete finaciele afwikkeling van de schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

FOCWA Garantie

Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs wordt uitsluitend verstrekt door FOCWA Eurogarantiebedrijven. Ons schadeherstelbedrijf is FOCWA erkend. Het biedt garantie op vakmanschap, service, snelheid en oplossingen bij geschillen.