Spotrepair Groningen en Noord-Drenthe

Wanneer je auto een kleine beschadiging of lakschade heeft, dan kun je dit bij ons snel laten herstellen door spotrepair. Met spotrepair herstellen wij alleen de beschadigde plek.

 

Spotrepair als alternatief voor traditioneel schadeherstel

Kleine schades aan de auto noemen we ‘rijdbare’ schades. Je kunt hierbij denken aan krassen van autosleutels, hagelschade en kleine schades opgelopen in parkeergarages. Eerder spoten we bij zo’n schade een hele bumper of portier opnieuw. Tegenwoordig gebruiken we spotrepair, waarbij de auto vaak al binnen één dag klaar is.  Spotrepair is veel goedkoper en sneller dan traditioneel schadeherstel.

 

Hoe werken wij?

Allereerst gaan we kijken of we de schade kunnen herstellen met spotrepair. Wanneer dit het geval is, gaan we zeer gericht aan het werk op de plek van de schade. Daarbij proberen we zoveel mogelijk de originele lak te behouden. We gaan de beschadiging repareren, schuren, spuiten en poetsen, zodat de schade niet meer te zien is.

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak of kom langs. Samen kijken we of de schade op te lossen is door spotrepair en bespreken we de kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen. We vinden  altijd een oplossing!

 

Hét adres voor spotrepair in Groningen

Autoschade is vervelend en wil je  snel en vakkundig hebben opgelost. Wij zijn een erkend FOCWA autoschadeherstelbedrijf in de regio Groningen. Dat biedt garantie en kwaliteit.