Spotrepair

Wanneer u een kleine beschadiging of lakschade heeft opgelopen dan wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen. Voor spotrepair in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Met spotrepair is het mogelijk om alleen de beschadigde plek te herstellen. Wanneer u meer informatie wilt over spotrepair bij ons dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens zoals deze hiernaast vermeld staan.

Spotrepair als alternatief voor traditioneel schadeherstel

Kleine schades aan uw auto noemen we ‘rijdbare’ schades. U kunt hierbij denken aan krassen van autosleutels, hagelschade en kleine schades die u hebt opgelopen in parkeergarages. Eerder werd er al snel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een hele bumper of portier opnieuw te spuiten. Tegenwoordig maken we gebruik van spotrepair. Vaak kunnen we door spotrepair binnen één dag de schade herstellen en daarnaast is het vele malen goedkoper dan traditioneel schadeherstel.

Uw adres voor spotrepair in Groningen

Autoschade is vervelend en wilt u snel en vakkundig opgelost hebben. Wij zijn een erkend FOCWA autoschadeherstelbedrijf in de regio van Groningen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. In Groningen en omgeving zijn wij al meer dan 25 jaar hét adres als het gaat om autoschade herstel.

Werkwijze

Allereerst gaan we bekijken of de schade te herstellen is door spotrepair. Wanneer dit het geval is gaan we zeer gericht te werk op het gedeelte waar de schade zich bevindt. Zo behouden we zoveel mogelijk het originele lak. We gaan de beschadigingen repareren, schuren, spuiten en poetsen zodat de schade niet meer zichtbaar is.

Bel gerust met van Kalker autoschade herstel B.V. voor het maken van een afspraak of kom langs op onze vestiging. Samen met u bekijken we of de schade op te lossen is d.m.v. spotrepair en nemen we de mogelijkheden en kosten met u door. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en vinden we altijd een oplossing die bij u past!