Alle diensten

vehicle18 (1)

SpotrepairHeeft uw voertuig kleine beschadigingen op het plaatdeel of bumper opgelopen. Ook dan bent u bij Van Kalker aan het juiste adres en welkom! Met de vakkennis die wij hebben kunnen wij uw beschadigingen snel verhelpen.

Lees meer...

tool1085 (1)

RuitreparatieVertoont een van uw ruiten sterretjes of beschadigingen? Van Kalker kan uw voorruit weer repareren. Ruiten van auto’s vormen namelijk een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie van uw auto.

Lees meer...

transport103

Uitdeuken zonder spuitenHeeft u een deuk in uw auto? Van Kalker heeft alles in huis om deze te verwijderen. Uitdeuken zonder spuiten is een effectieve en besparende manier om kleine deukjes in de carrosserie te laten wegwerken.

Lees meer...

sedan3

Vervangend vervoer


 

Heeft u vervangend vervoer nodig? Dat is geen probleem bij Van Kalker! Wij zetten uw leenauto voor u klaar, want soms kunt u gewoon niet zonder uw auto!

Lees meer... 

 

taxi14

Vervangende lesauto


 

Als rijschoolhouder of rij-instructeur komt het nooit goed uit om de lesauto in verband met schade te moeten missen. Autoschade herstel Van Kalker B.V helpt u verder!

Lees meer...

 

vehicle15

Restauratie klassieke voertuigen


 

Restauratie van een klassieke auto, motor of tractor is maatwerk. Het levert niet alleen meer waarde op, maar uw oldtimer kan er ook weer jaren tegenaan!

Lees meer...

 

cars48

Richt techniek


 

Het richten van auto's vraagt om vakkennis en goede meetapparatuur en richtbanken. Autoschadeherstelbedrijf Van Kalker heeft dat voorhanden

Lees meer... 

 

wrench1

Kunststof reparatie


 

De schade wordt op een voordelige en tijdbesparende wijze hersteld. Na de reparatie van de beschadiging wordt het deel altijd netjes in de juiste kleur gespoten.

Lees meer...